Se høydepunktene fra Kristiansund - Aalesund.
31. oktober 2022
Eliteserien er sikra for Aalesund som tok turen til Nordmøre for sesongens siste fylkes derby mot Kristiansund. Kristiansund som er desperate etter poengfangst for å ha muligheten til å sikre plassen for 2023 sesongen. I de første 30 minuttene var det jevnspilt. Men i slutten av andre omgang fikk KBK to nettkjenninger på 3 minutter. Første målet kom fra et frispark hvor Kristiansunds Sander Kartum lempet ballen inn og finner Max Williamsen på bakerste som nikker ballen i mål. 3 minutter senere skårer KBK sitt andre for kvelden etter at de fikk tildelt et straffespark. Besim Šerbečić felte Binni Willumsson som var på et solorraid mot mål. Willumsson er iskald og setter straffen selv. 2-0 til pause.

I andre omgang blir det bare fra vondt til verre for Aalesund. 11 minutter inni andre omgang kom det et innlegg fra venstrekant. Nikolai Hopland er uheldig i det han prøver å hindre at ballen går videre til en KBK spiller, og klarer å sette ballen i eget mål. Aalesund har lite å komme med og nordmøringene styrte hele kampen. 7 minutter før fulltid mistet AaFK ballen i farlig sone, ballen ble lagt inn mot bakre stolpe hvor Bendik Bye dukket opp umarkert og hadde frå problemer med å sette ballen i nota. Resultatet blir 4-0, og hjemmepublikummet kan juble over at håpet for Eliteseriespill i 2023 er i live. Etter at Sandefjord tapte mot HamKam og Jerv fikk uavgjort mot Tromsø. Som betyr at KBK er 2 poeng bak Sandefjord som er på kvalikplass. Neste kamp for Aalesund er mot Lillestrøm på Color Line Stadion kommende helg. Om Aalesund har ambisjoner om å ende lenger opp på tabellen må de levere bedre prestasjoner de to siste seriekampene for sesongen enn det de viste i helgens kamp.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.