Lokale Fotballhøydepunkt
2. oktober 2023
I runden som var møtte Volda, Funnefoss/Vormsund på bortebane hvor laget fra Volda gikk på en smell og fikk kun med seg 3 mål i baklengs på vei hjemover til studiebygda.

Brattvåg reiste sørover mot Agder hvor de møtte Flekkerøy. Kampen startet godt hvor laget fra Sunnmøre fikk en nettkjenning etter 12 minutter. Etter 78 minutter var spilt fikk derimot Flekkerøy en straffe som de satt. Dermed ble det kun 1 poeng til laget fra Brattvåg.

Hødd spilte 2 kamper i uken som var. Først ut var de himmelblå fra Sandenes Ulf som kom på besøk til Ulsteinvik, begge lag er ute etter 3 poeng, men kampen startet best for gjestene som etter 5 minutter kunne sette ballen i nota. 16 minutter uti andre omgang satte derimot Hødd spiller Torbjørn Kallevåg et nydelig frispark i nærmeste kryss fra 17-18 meters hold. Kampen kunne raskt endte i Hødds favør. Etter litt klabb og babb kom Alfred Scriven til en målsjanse fra 5 meters hold, men gjestene klarte å forstyrre såpass at ballen endte i tverrliggeren i stedt for Nota.

Søndag reiste Hødd til hovedstaden for pølse i vaffel når de besøkte Kællane i Moss. Kampen startet godt for Hødd som kom til en stor sjanse etter en misforståelse i Moss sine bakre rekker. Gustav Busch Trend Mogensen snappet opp ballen og sendte den forbi målvakten, men Moss spiller Ilir Kukleci var våken og reddet ballen på strek. Like etter satte Moss ballen i motsatt nett. Kampen endte til slutt 3-0 til vertene. Hødd måtte reise tomhendte hjemover mot Ulsteinvik.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.