Fotballlhøydepunkter - Runde 22
12. september 2022
Sugen på mål og høydepunkter fra sunnmørsfotballen? Her får du høydepunktene fra 21. runde i Eliteserien. Aalesund tok i mot Sarpsborg 08 i et et tabellnabo oppgjør. Etter 24 minutter tok Sarpsborg føringen og vondt skulle bli til verre for de oransje og blå. Rett før pause scoret Golubović selvmål via et innlegg, og Sarpsborg økte til 0-3, 11 minutter inni 2. omgang. Tangotrøyen reduserte til 1-3 med knappe 15 minutter igjen av ordinær tid, etter at nyervervede Kitolano fant Ebiye Moses som nå har scoret i sin tredje kamp på rad. Kampen endte 1-3 til gjestene som klatret over Aalesund på tabellen.

I postnord ligaen tok Hødd i mot Asker på Høddvoll. Hødd tok ledelsen etter at Alfred Scriven satt ballen i nota etter 36 minutter spill. Hødd dro i land resultatet og ligger nå bare 1 poeng bak serieleder Ull/Kisa. Brattvåg tok turen til Trøndelag der de møtte Levanger. Vertene tok ledelsen etter 5 minutter spill før de økte til 2-0, 13 minutter senere. Pausen gjorde derimot godt for sunnmøringene og det virket som Brattvåg gjennomførte den perfekte snuopperajon. Sissoko åpnet 2. omgang etter 46 minutter, før Hammerås og Husby økte til 3-2. snuoperasjonen var et faktum. Men dengang ei. Ledelsen til Brattvåg varte i knappe 2 minutter før Levanger svarte med utligning. Kampen endte til slutt 5-3. og Brattvåg måtte vende hjemover uten poeng.

Spjelkavik fikk besøk av FK Toten i en kamp hvor de rødkledde fra Sunnmøre avgjorde kampen i løpet av 1. omgang. Målshowet fra Spjelkavik ble åpnet med et selvmål etter 14 minutter, før Olsen økte ledelsen til 2-0. På de neste fire minuttene fikk både Sigurd Tafjord og Noah Solskjær hver sin nettkjenning og sluttresultatet endte til slutt 4-0 til Spjelkavik.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.