Fotballhøydepunkter - Runde 24
26. september 2022
Sugen på mål og høydepunkter fra sunnmørsfotballen? Hødd tok i mot Kjelsås med en mulighet til å ta tabelltoppen fra Ullensaker/Kisa som tok reisen til Brattvåg. Hødd fikk sin scoring etter 15 minutter etter scoring fra Eirik Saunes og sikret resultatet som de trengte for å ta tabelltoppen. Dermed var det bare Brattvåg som møtte gjøre jobben mot Ull/Kisa. Brattvåg åpnet ballet med en scoring etter 18 minutter fra Sami Kamel. Ull/Kisa svarte med utlikning rett før pause. I andre omgang fortsatte Brattvåg og fikk sin andre nettkjenning etter 57 minutter. Brattvåg økte deretter ledelsen før Ull/Kisa reduserte til 3-2 i 75. og 76. spilleminutt. Rett før pause økte Brattvåg ledelsen til 4-2 og sikret dermed seieren mot serietoer Ull/Kisa via Obiech. Dermed har Hødd overtatt tabelltoppen og har en ledelse på 2 poeng etter helgens runde i Postnord ligaen
Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.